Welkom bij Babydinge

Betalen/Verzenden/Retouren

Levertijd
De door Babydinge gestelde levertijd van 7 tot 14 werkdagen is afhankelijk van de drukte en de omvang van uw bestelling. Alle onze producten worden speciaal voor u op bestelling gemaakt, mits anders staat aangegeven bij de product informatie.

Betalen:
Betalen kan met:
- iDEAL
-
Bancontact
- Vooruit overmaken
- betalen bij ophalen.

Houd er wel rekening mee, dat de zelf samengestelden producten pas verwerkt gaan worden als de betaling binnen is. Dat betekend dus ook dat de levertijd pas vanaf die dag ingaat.

 
Verzenden
Pakketzendingen vinden plaats met PostNL. verzendkosten zijn daarom €4,15 als het door de brievenbus past of € 6,95 binnen Nerderland voor Belgie is dit €12.00.
Boven de €60,- Gratis verzenden binnen NL.
Zodra uw bestelling aan de pakketbezorger van PostNL is overhandigd, ontvangt u een Track en trace code om uw zending te kunnen volgen. Kunt u het pakket niet op het aangegeven tijdstip in ontvangst nemen, dan laat de pakket bezorger een briefje achter in uw brievenbus. Hierop staan de contactgegevens van PostNL. Desgewenst wordt het pakket bezorgd op het afgesproken tijdstip of bij een PostNL punt.

Ruilen of Retour
Na ontvangst van uw bestelling heeft u een zichttermijn van 14 dagen binnen deze 14 dagen kunt u beslissen of u de artikelen* wilt houden.
Retourzendingen dienen van te voren schriftelijk aan Babydinge kenbaar te worden gemaakt.
Dit kan alleen via de e-mail. U dient in u schriftelijke annulering in ieder geval u ordernummer, volledige naam en adres te vermelden.

Het artikel kan alleen geretourneerd worden indien het nog ongebruikt en niet beschadigd is. U draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending.
Wanneer een bestelling geheel geannuleerd word ontvangt u het volldige bedrag + 1x verzendkosten terug.

 
* Producten die u zelf heeft samengesteld, kunnen niet retour gestuurd worden
 Voor deze artikelen geldt geen bedenktijd/zichttermijn en worden daarom niet retour genomen.

Bij twijfel kunt u altijd mailen: info@babydinge.nl

Er zijn geen producten aanwezig.