Welkom bij Babydinge

Over ons

OVER ONS

Wie is nou het gezicht achter Babydinge?

Ik ben Inge Berger getrouwd met de Roy Berger en samen hebben wij 2 kindjes Eva en Tom.

Hoe is Babyding ontstaan? Ik ben begonnen onder de naam leuk en betaalbaar. In het begin maakte ik alleen babynestjes. Het was eigenlijk een uit de hand gelopen hobby tijdens mijn zwangerschap. Ik kwam zonder werk en wou niet nog 7 maanden niks doen. Maar voor de kleine geboren was, moest ik me zelf toch maar gaan inschrijven bij de kvk. Sins 2015 was leuk en betaalbaar een echt feit. Per 29-12-2018 heb ik besloten om van naam te veranderen in Babyding. Ik ben er super blij mee omdat het meer over mij (Inge) en mijn doelgroep (baby) zegt! Naast mijn gezin, werk ik nu 2 dagen aan Babydinge.

Sins september 2017 maak ik ook deel uit van Diezijn Lokaal. Je kunt bij Diezijn Lokaal producten kopen van lokale ondernemers. Het aanbod is daardoor heel divers. Ook proberen ze regelmatig iets te organiseren in de winkel zoals b.v. workshops of proeverijen. Tevens kun je er gratis een kopje koffie of thee nuttigen.

Zijn er producten die je mist? Of graag iets anders gemaakt wilt hebben? 
Vragen staat vrij en wie weet komen we er samen uit!


Bestellen:

De producten die je zelf kunt ontwerpen zullen speciaal voor jou met de hand gemaakt worden. Hierdoor kan het soms voorkomen dat de maten iets afwijken, dit is wat het product ook weer uniek maakt. De levertijd zal 5 tot maximaal 10 werkdagen kunnen duren, mits anders staat aangegeven. Ik streef ernaar om alles zo snel mogelijk te kunnen versturen.

De producten die in het assortiment staan, zijn op voorraad en zullen dan ook binnen 1-3 werkdagen verstuurd worden.